Visual Lab

Referencer

Mine kunder

Shaping New Tomorrow reference
Alimentum reference
Tinsoldaten-logo
Kennedy's
IBC reference
new loop logo
Klurlund logo
wunderwear logo
Shaping New Tomorrow vindue

Hvad siger kunderne?

Jeg blev kontaktet af Imerco som gerne ville have et samarbejde med Visual-lab. Jeg underviste dygtige salgsmedarbejder fra hele landet i “Dekoration og dens kommercielle betydning”. Det var nogle gode dage og feedbacken lød blandt andet således:

“Saras passion for faget smittede rigtig meget af, og det var fedt at få “fri leg” i en butik”. ” Det var et super godt kursus. Præcis info og mega godt planlagt”. ” Sara var super dygtig til at formidle både teori og praksis”.

I alle de år jeg har haft Tinsoldaten (salg af børnetøj 0-12 år) har Sara med sin store kreativitet stået for dekorering af vinduerne og merch i butikken.

Sara er passioneret og 110 % arrangeret i hendes arbejde, og hendes livsglade personlighed gør hverdagen og samarbejdet til en fornøjelse. Sara er arbejdsom og dybt dedikeret, og jeg vil altid kunne anbefale hende.

Malene Sander

Indehaver

Tinsoldaten-logo

Søde Sara satte en storm igang hos Kennedys, men hold nu op, hvor er her blevet flot!
Ikke at vi er færdige endnu, for hun er jo fuld af gode idéer. 😊

Trænger din forretning eller dit kontor til en opfriskning – eller synes du (som jeg), at du ikke udnytter pladsen i din forretning godt nok, så er det Sara, du skal booke. 😊👌🥂

Signe Marie Jeppesen

Indehaver

Vi har haft fornøjelsen af Sara’s ekspertise, og hun får vores varmeste anbefaling.

Med hendes kreative tilgang og ideer fik hun skabt de fineste og inspirerende vinduer, til stor glæde for vores kunder. Sara er meget imødekommende og arbejdsom.

 

Rikke Vendelev Elkjær

Butikschef

I forbindelsen med opstart af Restaurant Alimentum i Aalborg, konsulterede vi Sara Bjerre-Kristensen, med henblik på trends indenfor indretning. Vi benyttede os med stor succes af hendes viden omkring visuel optimal udnyttelse af serveringsområderne.

Vi anbefaler helt klar Sara, hvis man ønsker en ærlig, imødekommende og unik sparringspartner.

Simon Kvist Bjerre

Indehaver